Hlavní obsah
Článek

Herečka Barbora Seidlová (42) se naposledy ve společnosti objevila na červencové premiéře filmu Havel, v němž ztvárnila roli milenky našeho prvního novodobého prezidenta. "Jsem hlavně v lese a v přírodě. Celou tu dobu trávím především v pohorkách, teplákách a oteplovačkách a střídám dvě bundy. Přišla jsem na to, že člověk toho k životu potřebuje velmi málo," řekla Super.cz.

Na slavnostní předávání cen Český lev si samozřejmě dala na outfitu záležet. "Příležitost obléct si krásné šaty je taky fajn. Jak se říká, čeho je moc, toho je příliš, a je příjemné vyměnit po roce pohorky za střevíčky," smála se, že se v róbě cítila dobře, stejně jako kdysi v princeznovských šatech princezny Zubejdy. Nevadilo jí ani to, že z Brna, kde žije, musela jet do Rudolfina bez doprovodu. Ten byl zakázán. "Potvrzení, že mohu cestovat mezi okresy mám," ujistila nás.

Žádnou větší filmovou roli od Havla neměla, natočila prý jen nějaké drobnosti. "Věnovala jsem se divadlu, byť je to srandovní, protože nemůžeme hrát. Ale připravovali jsme další představení, udělali jsme scénické čtení Zápisky z cest, různé streamy, pracujeme na knížce pro děti, která se bude jmenovat Pejskové, a dodneška vytváříme podcast, který najdete na stránkách Divadla Bolka Polívky pod názvem Malé hry ke kafi," vypočítala své aktivity.

"Pokouším se vytvářet si takový svůj mikrosvět, ve kterém věci související s pandemií neexistují. Věřím, že na co člověk soustředí pozornost, to roste. A já soustředím pozornost na svět, ve kterém je svoboda, každý se můžeme svobodně nadechnout a každý si můžeme zodpovídat za svoje vlastní zdraví, za svoje tělo a duši. Každý skutečně tu zodpovědnost a právo rozhodovat sám za sebe má. Přeju všem, aby měli energii vytvářet si taky takové světy, ve kterých se vše děje podle jejich pravidel," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám