Hlavní obsah
Článek

Barbora Poláková (40) je ráda tvůrčí zpěvačkou a herečkou, zároveň se intenzivně věnuje svým dvěma dcerkám Ronje a Rice, které má s hercem Pavlem Liškou. „Nám teď nedávno skončily koncerty letní sezóny, mám před sebou volno a strašně se na něj těším,“ řekla Super.cz Bára na zahájení akce Pink October 2021, jejímž smyslem je boj proti rakovině prsu.

Volno se Poláková chystá strávit na chalupě v Krkonoších, kam odjíždí i na celé měsíce.

„Teď ze mě začíná být zase primárně maminka. Dopoledne se ale zvládnu soustředit na desku a odpolko jsem zase jen maminka,“ smála se sympatická umělkyně. „Uvidím, jak se to bude vyvíjet během zimy. Ráda bych odjela v půlce listopadu na chalupu a zdržela se do března,“ plánuje.

Na chalupě musí zastat provozní práce, ale nevadí jí to. „O víkendu jedeme přichystat dřevo na zimu. Každý den pak na chalupě musíme vstát, rozdělat oheň, uvařit. Pak nás čeká procházka, hry s holčičkami, zase uvařit, pak nás čeká pohádka a potom spát,“ popisuje režim interpretka hitů Nafrněná, Kdyby, Po válce či Poď si.

A jakmile napadne sníh, milovnice zimních sportů s nadšením vyráží na běžky. „Prostě si tam tak normálně žijeme,“ usmívá se Bára Poláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám