Hlavní obsah
Článek

Pravidelně ji i jejího manžela vídáme v seriálu Ordinace v růžové zahradě jako lékařský manželský pár Márových. Na společenské akce si ale Markéta Frösslová Děrgelová nepotrpí, Výjimku udělala, když vyrazila na malý večírek, který pořádala její kamarádka Barbora Poláková (40) ve své novém obchůdku.

"Jsem nadšená, jaké to tady má. Asi to není úplně jednoduché si vymyslet, že si otevřu krám. Klobouk dolů," ocenila Markéta prostory i jejich obsah. Sama s módou také koketuje. "I mně by se líbilo mít něco v rukou, protože herectví je takové pomíjivé a nevíme, co po nás zůstane. Uvidíme, jestli se mi to podaří zrealizovat. Do módy trošku půjdu, ale víc prozradit zatím nechci. Určitě to by to ale bylo v nějaké spolupráci," řekla nám Markéta.

Momentálně na nějakou tvorbu ale zřejmě moc času mít nebude, protože v Ordinaci se musí dohnat koronavirová pauza, tudíž bude skoro celé léto ona i její muž Patrik natáčet. "Teď to bude náročné, ale v tom plonkovém čase je zase pěkné mít něco, co je jenom vaše," míní herečka.

Byli jsme samozřejmě zvědaví, když oba manželé pracují na stejném projektu, jak zvládají péči o jejich téměř čtyřletého syna Vavřince. "Máme skvělé prarodiče, pak funguje i školka a máme i skvělou chůvu. Ale štve mě, že dát synovi řád je někdy složité. Každé dítě by ho mělo mít a já ho jako malá měla ráda. Snažíme se o to, ale ta pracovní doba je hodně neurčitá. Ale teď jsme si ho několik měsíců užili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám