Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (40) zaznamenala se svým songem Nafrněná takový úspěch (nyní 29 miliónů zhlédnutí na YouTube), že se dostal i do výběru soutěžních písní show Tvoje tvář má známý hlas. Bylo načase trochu osvěžit playlist a vpustit mezi ‚staré známé‘ Rihannu, Britney či Beyoncé svěží vítr. A s interpretem Tomášem Matonohou (53) to bude asi pořádný vichr.

V klipu s Bárou Polákovou účinkují snad všechny české herečky její generace i starší, nejvýraznější je ale Martha Issová. Ta se osobně natáčení nezúčastnila, její roli však zaujala právě Poláková, která o přízeň diváků soutěžila s Matonohou.

„Nejdřív jsem se učil text, potom melodii a nakonec jsem si doma vzal židli, stůl a zrcadlo a trénoval jsem choreografii,“ prozradil své postupy Matonoha. Čas zkouškám věnovala i Bára. „Začala jsem pohybem, ten první jsem nazvala Ilona Csáková s předklonem, potom je tam husťák a pak jen vlnka. To jsou takové moje pomůcky, abych nezapomněla složitou choreografii Marthy Issové,“ láká diváky na vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám