Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a v poslední době především zpěvačka Barbora Poláková (40) si přes léto moc neodpočine. Práce má tolik, že by se potřebovala někdy minimálně rozdvojit. "Letos v létě si moc neodpočinu. S kapelou jedeme festivaly a do toho celý srpen budu natáčet film Kvarteto," prozradila Bára při focení s kadeřníkem Honzou Kořínkem.

Bára bude jednou z tváří podzimní a zimní kolekce účesů. "S Honzou jsme se poznali na jaře letošního roku, kdy nás on a jeho tým česali na křty alba v Malostranské Besedě. Byla jsem nejen moc spokojená s výsledkem, ale taky jsme se při tom dost nasmáli. Na jeho nabídku nafotit pro něj účesy jsem hned kývla," usmívala se Bára, která je prý především stále máma na plný úvazek.

"Je to tak, že skloubit to všechno dohromady je náročné, ale jde to. Teď se třeba všichni na celý srpen stěhujeme do Olomouce, kde natáčím nový film Kvarteto s panem režisérem Krobotem," řekla herečka.

Barbora prošla před focením a natáčením i proměnou – opět je z ní blondýna a radikálně se změnil i její střih vlasů. "Vlastně se to tak pěkně propojilo. Do filmu mě potřebovali jako blondýnku, a tak jsme s Honzou Kořínkem vymysleli střih i přesný blond odstín. Jemu se to hodilo i na tohle focení, tak jsem ráda, že to všechno klaplo. Já se jako blondýna cítím dobře," dodala oblíbená zpěvačka, která do světa před nedávnem pustila nový singl Generace. "Natočili jsme tolik materiálu, že kromě videoklipu, který už je hotový, vznikne ještě dalších pět verzí," uzavřela Poláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám