Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Černochová (40) a Barbora Poláková (40) se sešly na jednom pódiu při příležitosti narozeninového koncertu kapely Monkey Business. Černochová s ní zpívá pravidelně, zatímco Polákovou si MB pozvala jako hosta.

Barbořina pěvecká kariéra se rozjela víc než slibně, především díky hitu Nafrněná, jehož melodii neunikl snad nikdo. Na její první desce ale nechybí ani Kráva, která vyšla už před čtyřmi roky. „Máme naplánované koncerty až do poloviny prosince, v létě pojedeme na festivaly a na podzim chystáme naši první tour, takže nás čeká docela dost hraní,“ potvrdila Poláková zájem.

K tomu se i nadále věnuje herectví, v srpnu ji například čeká natáčení filmu Violoncello pod režijní taktovkou Miroslava Krobota. O tom, zda je více zpívající herečkou, či hrající zpěvačkou, se bavit moc nechce. „Není až tak podstatné. Podstatné je to, že jsem především maminka, a to mě momentálně naplňuje,“ říká.

Letní aktivity tedy naplánované a co nějaká ta dovolená? Ta už proběhla, s rodinou byla na Kanárských ostrovech. „Nechtěli jsme nikam daleko kvůli malé a bylo to parádní. A Pavel? Skvělý táta. Prostě pohodová dovolená,“ dodala Poláková.

To Černochová se o dcerku stará sama, jméno jejího otce ani neprozradila.

Reklama

Další články

Načítám