Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2013 skončil a do minulosti s sebou vzal také mnoho hvězdných vztahů. Někteří už mají nového partnera, jiní už se stihli rozejít i s ním.

K těm, kteří už jsou opět ve vztahu, patří například Vendula Svobodová (52), která rok 2013 započala s (ex)přítelem Vladimírem Waasem, ale končila ho s o 16 let mladším milencem Josefem Pizingerem.

Hned dvakrát se stihl rozejít bývalý manžel Lucie Bílé, muzikant Václav Noid Bárta (43). Nejdřív s Eliškou Bučkovou (34), které dokonce navlékl zásnubní prsten, a čerstvě také s Gábinou Dvořákovou, s níž prožil sice krátkou, ale o to intenzivnější romanci.

Rozchodem překvapili také Bára Poláková (40) a Tomáš Měcháček. Přiznali nám ho jen tak mimochodem na kameru po premiéře muzikálu Lucie.

Bývalý manžel Táni Vilhelmové Pavel Čechák nenašel štěstí v náručí Bereniky Kohoutové, fotbalista Tomáš Ujfaluši zase vyplul z přístavu Anety Vignerové (36).

Míša Ochotská (39) tak dlouho zatloukala vztah s tenistou Lukášem Rosolem, se kterým podváděla podnikatele Michala Exnera, až se s ním zasnoubila. Partnersky se rozloučili také moderátorka Lucka Šilhánová a Petr Koukal.

Reklama

Další články

Načítám