Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je ale změna. Už den by nemohla hrát blonďatou bestii, protože změnila barvu vlasů. Ze zpěvačky a herečky Barbory Polákové (40) je hnědovláska. "Nenapadlo to mne, ale režiséra, protože natáčíme sitcom pro Českou televizi, ve kterém jsme jen tři a blonďatá je Sabina Remundová," vysvětlila Super.cz Bára.

"Vlastně jsem ráda, že na mě nepadlo, abych byla zrzka, to bych vypadala příšerně. Jsem si jistá, že by mi to neslušelo. Ovšem zda zůstanu hnědovlasá ještě po natáčení, které trvá měsíc, si ještě rozmyslím. Ale jsou tady zase nové možnosti líčení," míní Poláková.

Setkali jsme se totiž na představení nových trendů právě v líčení a Barbora, která mu nikdy moc nedala, pomalu svůj názor přehodnocuje. "Teď mě několikrát fotili a vizážistka mi udělala výrazné obočí a nanesla mi červenou rtěnku a kupodivu to vypadalo docela dobře. Tak si ji možná koupím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám