Hlavní obsah
Článek

Herečka Barbora Poláková (40), kterou proslavila její divadelní role blonďaté bestie, se díky účinkování ve StarDance naučila dokonale tančit. Když vzala roli v muzikálu Lucie, tak trochu jsme čekali, že toho při choreografiích autoři využijí. "Ale není to tak. Lucie je taková temná, ne roztančená. Zatím tam žádnou taneční scénu nemám a docela mě to mrzí. Ale co není, snad ještě může být," naznačila Super.cz herečka.

Ta se zpočátku svého angažmá v muzikálu trochu bála, i když to je už její druhý, první hrála ve vinohradském divadle. "Ale ukázalo se, že je to naprosto skvělé. Sešla se tam skvělá parta, výborně si rozumíme, chodíme společně na obědy. Kdybych měla každé prázdniny prožít jako tyhle, byla bych nadšená," míní Poláková.

Když jsme si minule povídali o jejím vztahu k hudbě kapely Lucie, nebyl až tak vroucí. Nikdy nebyla její zanícenou fanynkou. Zajímalo nás tedy, kdyby si musela některého z členů kapely vybrat jako toho nej, koho by zvolila.

"Davida. Doufám ale, že se ostatní, hlavně Robert nebo Michal, neurazí," přiznala Bára, s níž jsme se potkali na sportovní akci divadla, ale moc sportovně oblečená nebyla. Zato ale ukázala své dokonalé nohy ve velmi krátkých šortkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám