Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejúspěšnější české modelky své generace a oblíbenkyně francouzského módního domu Chanel. Vítězka světového finále Elite Model Look pro rok 2014 Barbora Podzimková (24) i v postcovidové době přijímá jednu zakázku za druhou a loni si vyzkoušela i hereckou práci, která má s modelingem mnoho společného.

Snoubenka zpěváka Alberta Černého (34) dostala první roli v krátkometrážním snímku Raven režisérky a kameramanky Evy Doležalové. Film, který má ambici uspět na světových filmových festivalech, brzy uvidí i diváci.

„Natáčení Ravena jsem si moc užila, Eva je talentovaná režisérka a práce s ní je velká radost. Z celkového výsledku jsem nadšená. Byla to pro mě první herecká zkušenost, ale díky Evě a celému týmu jsem se na place cítila dobře a jsem ráda, že jsem vyzkoušela něco nového,“ svěřila se Super.cz jednadvacetiletá modelka, kterou zastupuje agentura Elite Prague.

Doležalová má za sebou spolupráci s takovými hvězdami, jako je Sean Penn či Suki Waterhouse, točila také se synem slavného otce Jackem Kilmerem, Clarou McGregor, která je dcerou Ewana McGregora, nebo s modelem a hvězdou sociálních sítí Luckym Blue Smithem.

Černobílý snímek Raven natáčela v době koronavirové pandemie v Praze, když nemohla kvůli opatřením odletět do Spojených států, kde dlouhodobě žije. Ve filmu hrají také Hana Vagnerová a Stanislav Majer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám