Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociálních sítích má sice herečka Bára Mottlová (37) řadu snímků v sexy prádélku, ale ve skutečnosti podprsenku zase tak často nenosí. Když jsme ji potkali v horký letní den na letní terase letenské kavárny, vypadalo to, že pod upnutými šaty na špagetová ramínka nemá ani kalhotky.

"Je vedro, tak je vždycky příjemnější jít oblečená na pohodu. Tenhle outfit jsem ukořistila na dovolené v New Yorku, takže jsem ho s radostí vytáhla i tady v Čechách. V těhle šatech jsme našponovaná jak blázen, jsou tak natahovací, že drží to, co mají. Ale většinou prádlo nosím, v mém věku už by to bez toho moc nešlo," vysvětlila.

Herečka nedávno oslavila šestatřicáté narozeniny a je víceméně se svojí postavou, včetně bujných přírodních ňader, spokojená. "Nad plastikou zatím nebylo potřeba uvažovat, ale ráda bych děti, aspoň dvě, a po dětech už to asi přijde," myslí si Bára, která v našem videu na konto pevnosti poprsí přidala i vtip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám