Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová (37) si mezi svými četnými cestami našla čas, aby obhlédla nové finalisty soutěže Muž roku, kde před pár lety našla i svého bývalého životního partnera Pepu Kůrku. A vystrojila se na to do pořádně sexy overalu, v němž předvedla pořádný dekolt i stehýnka k nakousnutí.

"Chtěla jsem vidět pěkné chlapy a ani já je nechtěla zklamat," smála se Mottlová. Bára teď hodně cestuje, společnost jí dělají kamarádky, mimo jiné i rozvádějící se Eva Decastelo (45). "S Evou se v srpnu chystáme na moje narozeniny do New Yorku," těší se herečka, která stále nenašla novou životní lásku. Ale muže ani na zmíněných cestách ke štěstí nepotřebuje.

"Nedokážu si představit, že by tohle nějaký chlap dal. Nebaví je pořád chodit po památkách a výstavách a někde se pořád fotit na Instagram. I Pepíček Kůrka, se kterým jsem byla a dělal modeling, tak házel pořád nějaké držtičky," vysvětlovala Bára, kterou čeká i hraní na letních scénách, točí svůj pořad o cvičení a doufá, že vyjde i filmové natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám