Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyhle snímky vás nenechají v klidu. Jako každý rok, tak ani letos si Bára Mottlová (37) nenechala ujít vánoční focení. Svůdné tělo, na kterém pravidelně maká, předvedla nejen v odvážných šatech, ale také ve spodním prádle.

„Focení jsem si moc užila, s Markét je to vždy krásná a pohodová práce. Smála se, když jsem jí řekla, že jsem den před focením měla k večeři velké menu ve fastfoodu. Tolik asi k mé přípravě na focení,“ svěřila se Super.cz Bára, která fotila s fotografkou Markétou Charvátovou.

Tento rok si dala Bára předsevzetí uběhnout 1000 kilometrů, což se jí zdárně povedlo. Její životní styl ji tak udržuje ve formě. A sama herečka doufá, že to tak bude i po Vánocích. „Vánoce jsou pro mě vždy pohoda u maminky a s rodinou, kdy jen koukám na pohádky a cpu se dobrotami. Akorát čtyřiadvacátého peču štrúdly a vánočky a celý večer smažím řízky. O vše ostatní se stará mamka,“ dodala Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám