Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy blondýnka Bára Mottlová (37) před pár dny oslavila pětatřicáté narozeniny. Oslavy doma s rodinou i s kamarádkami ji ještě čekají, ale největší dárek už má. A věnovala si ho sama. Podařilo se jí totiž koupit vysněný domeček na okraji Prahy.

"Už jsem byla i na katastru, a když všechno půjde, jak má, tak za pětadvacet dnů budu hrdou majitelkou nemovitosti," pochlubila se Super.cz Bára, která si samozřejmě nemohla dovolit zaplatit hotově. "Během covidu jsem si opravdu na baráček nenašetřila, takže budu hezky splácet," doplnila.

"Už jsem dostala klíče, mám v plánu tam vyrazit s řemeslníky. Hrozně se těším na zahradu, kterou si užije i můj pejsek. Plánuji hezký zahradní nábytek a všem jsem řekla, že mají za úkol dávat mi dárečky jenom do baráku, třeba nějaké hezké designové květináče. Asi udělám nějaký seznam, co bych si přála. Bude to jednodušší i pro dárce," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám