Hlavní obsah
Článek

Tak tohle bylo opravdu překvapení. Když herec Jiří Krampol (85) přijal nabídku vyrazit na soutředění Muže roku, netušil, že se tam chystá i oslava jeho třiaosmdesátých narozenin. "Vůbec jsem o tom nevěděl," řekl Super.cz.

Na oslavě, kde mu popřáli také všichni finalisté mužské soutěže krásy, prozradil i tajemství ze své minulosti. Když jsme si totiž dělali legraci, že by jedním z dárků mohla být půvabná herečka Bára Mottlová (37), která mu v chateau Šanov, kde soustředění probíhá, předávala jeden ze tří dortů, podotkl, že mohl být jejím dědečkem.

"Já totiž chodil s Bářinou babičkou. Ale musím říct, že to byla sice moc krásná žena, ale vnučka je ještě krásnější," svěřil nám český Belmondo, který byl v mládí ženami obletovaný. Líbila se jim jeho image drsňáka.

A co by si Jiří Krampol opravdu k narozeninám přál? "Hlavně to zdraví a také to, aby se už můj život dostal do nějakého normálu," uvedl herec, který se ještě úplně nevzpamatoval ze smrti svojí manželky Hany Krampolové (†59). "A nějaká ta Bára by se taky hodila," dodal už s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám