Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Mottlová (37) je stále single. A jak sama říká, nějakou dobu to tak ještě zůstane. "Od randíček si dávám pauzu. Chci cvičit, rozvíjet osobnost, čtu motivační knížky, rozkoukávám se a mám napsaný seznam, co by ideální muž měl splňovat a odškrtávám si. Nebudu ztrácet čas s nevhodnými muži, přitvrdila jsem," řekla Super.cz Barbora.

"Za měsíc třeba řeknu něco jiného. Teď si ale dávám pauzu. Mých nejdůležitějších pět věcí u muže? Věrnost, smysl pro humor, láska k jídlu a životu, společný růst, a hlavně musí být rodinný typ. Věrnost je na první místě, mám ráda exkluzivitu," řekla na křtu nového singlu Radima Flendera.

Byla krásně opálená a zářila ve velmi sexy úzkých žlutých šatech. "Nedávno jsem se vrátila ze Sicílie, jsem krásně opálená, tak chci využít počasí a ještě to ukázat," usmála se Bára, která denně běhá a pečuje o svoji postavu. Po kovidové pauze začala kila navíc shazovat a za sebou má focení v plavkách.

"Na své váze ještě nejsem. Ale vím, jak to nakamuflovat. Po ránu je bříško nejštíhlejší, vytočení boků a vypadá to na kilometrové nohy. Finty znám," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám