Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takové focení zažila poprvé. Barbora Mottlová (37) se opět pustila do práce před objektivem. Svůdné fotky tentokrát vznikaly v přírodě, sexy blondýnka předvedla, že rozhodně není z cukru. Kvůli snímkům se totiž prodírala roštím, brodila močálem a na podpatcích běhala po lese.

Při tvorbě svého nového kalendáře tak mohla zužitkovat také své zkušenosti s otužováním, když v šatech lezla do ledového rybníka. „I když si na mně příroda dost smlsla, já si focení moc užila. Bylo skvělé být půlden v tichém lese a druhou půlku dne zas u rybníka. Poslední dobou mám k přírodě blíž a blíž,“ svěřila se Super.cz Bára.

Kalendář, který nafotila s fotografkou Lucií Vysloužilovou, zobrazí splynutí sexy Mottlové s přírodou. A přestože na fotkách, na kterých je dokonce nahoře bez, vypadá naprosto přirozeně, z lesa si odnesla celé tělo do krve poštípané od komárů a v ledové vodě nastydla tak, že musí brát antibiotika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám