Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Bára Mottlová (37) se po rozchodu s bývalým Mužem roku Pepou Kůrkou po boku jiného partnera neobjevila, a tak nás zajímalo, zda je na novou lásku připravená nebo si raději užívá pocit svobody.

„Přiznám se, že nehledám, když přijde, budu šťastná, ale v podstatě jsem šťastná i teď. Vůbec si nestěžuju, užívám si a asi nikdy jsem nebyla šťastnější,“ svěřila se s úsměvem pro Super.cz

Díky expříteli, který se živil jako fitness trenér, na sobě Bára začala hodně makat a posilovna byla jejím druhým domovem. Polevila nyní v životosprávě nebo na sobě neustále pracuje?

„Včera jsem měla bonboniéru, višně v čokoládě, pytel chipsů, takže ano, makám na figuře, ovšem přibírám do nafukovačky než abych hubla do plavek,“ směje se blondýnka a jedním dechem dodává: „Ale jo, denně cvičím a pořád na sobě nějak makám, snažím se.“

S blondýnkou jsme se setkali na focení, kde se to testosteronem jen hemžilo. Spolu s českými fotbalisty a hokejisty nafotila kolekci triček, jejichž část výtěžku půjde na charitu. Zdá se, že v budoucnu se nebude Bára objevovat jen před fotoaparátem, ale i za ním. Jeden si totiž nově pořídila.

„Jsem ve velkých pokorných začátcích. Zatím nehodlám fotit lidi, spíš přírodu, pejska a tak. Velmi, velmi zpozvolna,“ usmívá se. Díky tomu, že za poslední rok si během pandemie vyzkoušela hned několik profesí (prodavačka, makléřka...) by nás nepřekvapilo, kdyby se z ní stala i fotografka. „To asi ne, i když já sbírám ta řemesla a povolání, takže člověk nikdy neví,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám