Hlavní obsah
Článek

Herečka Barbora Mottlová (37) nezahálí ani minutu. Vedle práce realitní makléřky, které se aktuálně naplno věnuje, se opět vrhla do focení. A nutno říct, že ji neodradí ani zimní počasí. Otužování ve Vltavě se jí totiž tentokrát vyplatilo, a Bára tak mohla pózovat před objektivem v sexy modelu.

Tentokrát se Bára vrhla do focení svatebních šatů, a to přímo na zamrzlém jezeře a v zasněžené krajině. Tam jí společnost dokonce dělaly roztomilé lamy, ze kterých byla herečka a modelka nadšená. Focení v krásné róbě a se zlatou korunkou na hlavě si užívala.

„Řekla bych, že jsem takový chameleon. Vypadám zase jinak. Navíc se umím rychle a dobře přizpůsobit a aklimatizovat. Zima mi moc nevadila. Do realit jsem se zamilovala a jsem i moc ráda, když se zas přiblížím svému původnímu řemeslu. Navíc, kdy se vám jen tak podaří fotit s lamama. Tyhle byly vážně roztomilé,“ řekla Super.cz kráska.

Bára na snímcích v krásných šatech a s korunkou na hlavě připomíná carevnu. V modelu také předvedla svůj dekolt, který patří k jejím přednostem. Kolegou na place byl držitel světového titulu krásy Tomáš Martinka, čerstvě zadaný a zamilovaný do make-up artistky Silvie Sieger, která byla na focení přítomna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám