Hlavní obsah
Článek

Ženou mnoha profesí se může titulovat Bára Mottlová (37). V době, kdy to bylo možné, se živila jako herečka, občas pózuje jako modelka před fotoaparátem, během jarního lockdownu pracovala za kasou a nyní složila zkoušky a stala se z ní realitní makléřka.

„Byla jsem z toho dost vyklepaná. Byla to v podstatě maturita v oboru, ve kterém jsem poměrně krátce,“ svěřila Super.cz Bára, která pracovní výzvy přijímá s radostí.

„Modelka úplně nejsem, ale jsem profesionální pokladní, takže můžu kdykoliv nastoupit. Je to fajn, dá se říct, že sbírám práce a zaměstnání, ale doufám, že u realitního makléře zůstanu,“ věří Mottlová.

Vedle toho, že bude nemovitosti prodávat, před časem sama do jedné investovala. Během dovolené, kterou trávila loni na jaře v Karibiku na ostrově Roatán, se rozhodla, že v místě koupí apartmán. Do prosluněné destinace se ale jen tak nepodívá.

„Mám apartmán v Karibiku, který přináší finance, docela to pracuje a funguje, ale ještě se tam sama dlouho nepodívám,“ řekla Bára a dodala. „Jezdí tam moji známí, kamarádi, popřípadě jejich kamarádi a funguje to,“ řekla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám