Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti většinou vyráží v sexy outfitech, tentokrát byla za dámu. Barbora Mottlová (37) vzala dress code vernisáže v Obecním domě vážně a přišla tak, jak si pozvánka žádala. I přestože herečka a modelka oblékla elegantní šaty, trochu ze své krásy odhalila.

Na výstavu plakátů Alfonse Muchy přišla Bára v elegantních rudých šatech s hlubokým výstřihem, ve kterém dala na odiv své přednosti. Tentokrát je měla ale o něco víc skryté, než tomu bylo při nedávném focení do pánského časopisu, kde se ukázala nahá.

Báru si na focení vybírají právě kvůli její ženské postavě, na které pravidelně maká. „Snažím se, ale teď se přiznám, že kvůli prázdninám jsem něco nabrala, ale už na tom zase makám, zase jsem najela ten svůj režim a snažím se to shodit zase zpátky tam, kde to bylo,“ prozradila Super.cz Mottlová, které ručička na váze pravidelně lítá, o zakázky ale nepřichází.

„Myslím si, že mám štěstí, že ať mám o pět kilo míň nebo víc, tak hubnu nebo tloustnu symetricky, takže to vždycky vypadá vlastně pěkně,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám