Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Mottlová (37) si užila dovolenou v Česku a s partnerem Pepou Kůrkou vyrazili na plavbu po Lipně.

„To je dost, žes nás taky vyvez, táto. Nejen kopce a krásný lesy, ale hlavně ta voda. Super svoboda projet se takhle po hladině, skoro žádnej provoz a boží póčo. Co víc si přát... Lipno prostě jede,“ napsala blondýnka ke svým sexy fotkám z výletu.

Fanouškům předvedla v červených plavkách štíhlou postavičku, na které dře ve fitku. Motivací je pro ni partner Pepa, který se jí jako profesionální fitness trenér stará o cvičební plán.

Relax u vody je po náročných měsících pro oba zasloužený. V karanténě totiž přišli o veškeré výdělky a rozhodli se nesedět s rukama v klíně. Barbora vzala práci za kasou v supermarketu a bývalý Muž roku našel brigádu v zastavárně.

Přesto, že společnou domácnost ještě před karanténou nesdíleli, v době nouze žili ze společných financí. „Jsme spolu často, pomáháme si i finančně, protože jsme se oba dostali do nějaké tísně. Všechno máme napůl,“ svěřil se tehdy pohledný trenér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám