Hlavní obsah
Článek

Nečekané volno zasáhlo v posledních dnech také herečku a modelku Báru Mottlovou (37). Ta musela zrušit všechny své pracovní povinnosti a stejně tak i její přítel Josef Kůrka, který zabodoval v roce 2016 v soutěži Muž roku a živí se jako trenér.

Společně se tak snaží trávit čas v přírodě, kde také půvabná blondýnka pod vedením svého přítele cvičí. „Snažíme se s Pepou neztrácet optimismus. Chceme ten čas využít spolu a při sobě. Konečně můžeme v klidu dělat to, na co nikdy čas nebyl. Prostě jsme výrazně zklidnili tempo. Hodně cvičíme, běháme,“ prozradila Super.cz Bára, kterou její partner nešetří ani ve venkovním fitness.

Vedle toho se nyní chce věnovat také dalším zálibám, které může dělat v klidu doma. „Konečně je čas na knihy a filmy, co mám dlouho na seznamu, Taky si doma hodně zpíváme a jedu náročná pěvecká cvičení. Dodá to dobrou náladu, a ještě si máknu,“ prozradila Bára, která se nyní pár týdnů na jeviště nepodívá. Hodlá svůj čas využít ale jinak. „Mám rozepsanou knížku a divadelní hru. Těším s, že se na ně konečně pořádně vrhnu a dodělám,“ svěřila se modelka a herečka s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám