Hlavní obsah
Článek

Ani ne rok září na Václavském náměstí nově zrekonstruovaná budova Národního muzea. I když se tady dříve konaly společenské akce docela často, od doby, kdy byla budova znovu zpřístupněna veřejnosti, párty se tady konala poprvé. Známé tváře přišly podpořit ekologický projekt proti nadužívání plastových lahví na nápoje.

V muzeu nechtěl nikdo udělat ostudu a nedorazil v džínách a bagančatech, takže dress code smart casual splnili snad všichni příchozí. Záležet na outfitu si dala jako vždycky Taťána Makarenko (34) a její aktuální i minulé vítězky soutěže Miss Czech Republic. "Ekologický projekt jsme přišly rády podpořit. Navíc jsem v Národním muzeu po rekonstrukci ještě nebyla, což je ostuda. Musíme s mým Zdeňkem někdy zajít i na expozice," řekla nám Táňa.

Ze stejného důvodu dorazila i dvojice Bára Mottlová (37) a Josef Kůrka, kteří teprve před pár dny přiznali, že už jsou tři čtvrtě roku pár. "Taky jsme tady po rekonstrukci ještě nebyli, takže se těšíme, jak prostory vypadají," svěřili. Od dcery Violet si na večírek proti jednorázovému používání PET lahví odskočila i Nikol Moravcová (36) s manželem Karolem.

Zvědavost, jak muzeum po rekonstrukci vypadá, sem přivedla i režisérku Zitu Marinovovou se zpěvákem Martinem Maxou (63). Její film Román pro pokročilé je v současné době hitem v kinech. Poznamenali jsme, že možná diváky přilákal i název evokující úspěšné snímky Román pro ženy a Román pro muže. "Název byl nápad Marka Vašuta (63), který hraje hlavní roli a film jsme pustili i Michalovi Vieweghovi, aby nám to schválil," vysvětlila nám Zita.

Martin nám zase ukázal jizvu na krku, kterou má po operaci. "Voperovávali mi dvě titanové destičky, mám je místo plotýnek, se kterými jsem měl velké problémy. Teď jsem maximálně spokojený," vyprávěl.

Novou barvou vlasů překvapila modelka a návrhářka Vanda Janda. Blond vlasy sice předvedla už na karlovarském filmovém festivalu, to je ale jednalo o paruku. "Strávila jsem čtyři hodiny u kadeřníka a jsem maximálně spokojená," svěřila Vanda, která si nechala hřívu zesvětlit o několik odstínů.

Jak to nejen těmto návštěvníkům a hlavně návštěvnicím večírku slušelo, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám