Hlavní obsah
Článek

Konečně si splnila dětský sen. Barbora Mottlová (37), která je primárně herečkou, natočila svůj vůbec první hudební klip. „To holčičkovství je na tom nejspíš vidět,” svěřila se nám Bára.

Sexy blondýnka za přítomnosti známých tváří oficiálně pokřtila hudební zpracování písně, která určitě svým názvem přiláká posluchače a diváky nemravy. Jmenuje se totiž Udělej mi to.

„Je to song o lásce, i když přiznávám, že si to, jak se jmenuje, může každý vysvětlit jinak. Je to o holce, která má ručičky dozadu a je ráda, když všichni kolem ní dělají to, co ona potřebuje, jako třeba vyměnit žárovku, zapojit ledničku nebo naplnit kasičku,” směje se Bára, která se hájila tím, že se nejedná o autobiografii.

„O mně si hodně lidí myslí, že jsem zlatokopka. Já jsem ale, jaká jsem. Lidi mě mají rádi a to je pro mě důležité. Název klipu je chytlavý, ale když se na něj lidi podívají, tak zjistí, že jde vážně jen o ledničku a žárovku,” upřesňuje Bára, která je z nového klipu nadšená. „Dělali jsme na tom skoro rok, a když slyším ohlasy zdejších hostů a návštěvníků, tak mám dobrý pocit. A o to jde především,“ dodala Bára Mottlová a odběhla na křest, na který si pozvala třeba Zdeňka Trošku, Václava Upíra Krejčího, Jana Antonína Duchoslava a řadu dalších svých příznivců a kamarádů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám