Hlavní obsah
Článek

Z téhle práce byl víc než nadšený. Herce Karla Zimu si na natáčení svého nového videoklipu přizvala Bára Mottlová (37). Když na nabídku její kolega kývnul ještě nevěděl, co ho čeká. Musel na sebe nejen navléknout šílený kostým, ale také to roztočit s herečkou a zpěvačkou na klíně.

„Je to moje asi pátý účinkování v klipu. A pokaždé poznáte něco nového nebo si něco potvrdíte. Já zažil obojí. Poprvé jsem viděl naživo růžového psa a potvrdilo se mi, že má Bára neskutečný prsa,“ prozradil Zima, který byl z natáčení nadšený.

„Prostě se zapnula kamera, párkrát jsme můj singl pustili a už to jelo. Karel je vynikající parťák, takže to šlapalo samo,” pochvalovala si Bára svého kolegu.

Sexy Mottlová se před kamerou objevila hned v několika kostýmech. Jedním z nich byl také leopardí obleček, ve kterém se po kolegovi lascivně vrtěla. Nechyběl ani její pejsek Chico, kterého pro natáčení nechala Bára nabarvit. „Šel jsem do toho, protože mám Báru rád a v naši branži samozřejmě platí motto musíme si pomáhat,“ dodal Zima k natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám