Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvíce sexy hereček Bára Mottlová (37) promluvila o svém novém partnerovi. Není jím Muž roku 2016 Josef Kůrka, ale novou lásku opravdu má. "Nemohla bych být s krasavcem. Nemohla bych být s někým, kdo je hezčí než já. Ten můj tak hezkej není," řekla Super.cz Bára.

Její nový partner je mimo branži. "Do herectví a zpívání má daleko. Otevírá bar, má i jiné podniky. V podstatě je podnikatel," vysvětluje. Žádnou prezentaci pro jeho podniky se herečka chystat nedělá, ani nebudou v baru viset její fotky.

"Já a bar to nejde moc dohromady. Nekouřím, nepiju, nefetuju. Nevím, jak bych mu mohla být prospěšná. Uděláme si spolu fotky doma na gauči a tam budeme spokojení," vysvětlila na otevření obchodu s obuví na pražském Smíchově.

"Jsem taková psí máma. Vyhrály kecky. Žádné podpatky, střevíčky. Nechápu, jak mámy zvládají děti. Já mám jedno štěně, jsem vyděšená a vyklepaná. Strašně žárlí na přítele, je to radost," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám