Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zapomeňte na rajcovní sexy blondýnku. Herečka Bára Mottlová (37) se po letech rozhodla změnit svou barvu vlasů. "Mám ráda změny, a když přišla nabídka od mého kamaráda Honzy Kořínka, vlastně jsem ani dlouho nepřemýšlela. Už dlouho jsem chtěla zkusit nějakou jinou barvu a rosegold jsem si zamilovala hned,“ říká herečka na focení nové kampaně s názvem Individuality. Tam ukázala nejen nové vlasy, ale také svoji skvělou postavu.

K blond se prý ale vrátí. „Mám ráda blond, takže se k ní budu postupně vracet, ale když jsem viděla výsledek našeho společného focení, tak jsem začala trochu váhat.,“ směje se Mottlová.

Změn se ale prý rozhodně nebojí. "Už dlouho přemýšlím o radikálním zkrácení vlasů na mikádo, tak to třeba s Honzou vymyslíme,“ překvapuje.

Ženy mění často své vlasy, když přicházejí změny v soukromém životě. To prý ale není případ Báry. V novém vztahu je zatím spokojená a rozchod neplánuje. "Je to teprve chvilička. Teprve se poznáváme a oťukáváme, trošku se pereme. Je to takový vášnivý vztah," dodala pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám