Hlavní obsah
Článek

Říkali jsme si, že tohle tělo nevydrží být dlouho samo. A moc jsme se nespletli. Na dovolené na Bali sice byla herečka Barbora Mottlová (37) ještě single, na té další v Panamě a nyní v řeckých Athénách už ji doprovázel nový přítel.

"Je to teprve chvilička. Teprve se poznáváme a oťukáváme, trošku se pereme. Je to takový vášnivý vztah, tak uvidíme," svěřila nám Bára. Nového partnera poznala až poté, co se v lednu vrátila z Bali. Tam byla s partou českých surfařů ještě jako nezadaná.

Pokud jde o výlet do Karibiku, ten iniciovala po velmi krátké známosti sama. "Řekla jsem, že mám deset dní volna, a že já určitě jedu na dovču a je jenom na něm, jestli jede taky. Tak jel," smála se Bára, která romantiku s novým přítelem naposledy prožívala minulý týden na prodlouženém víkendu v Athénách.

A co je její nový kluk zač? Ze světa šoubyznysu není. To prý Bára ani moc nemusí. "Daří se mi tomu vyhýbat. Nechci urazit pány kolegy, ale vím, co jsme za verbež. Tohle je slušný člověk, který sedí v kanceláři," řekla nám a upřesnila, že jde o majitele firmy, obor podnikání už nespecifikovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám