Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moc dlouho doma nevydržela. Je to měsíc, co Bára Mottlová (37) naposled zabalila kufry a vyrazila za teplem. Na sociální síti pak dráždila snímky z prosluněného Bali, kde si užívala dva týdny nabité cestováním a sluněním na pláži. Mrazivé počasí, které tady v posledních dnech vládne, herečku a modelku ale rychle přestalo bavit.

Modelka tak opět hodila do kufru pár svých svršků a odletěla za sluníčkem. „Tak taková rána si nechám líbit. Skvělé osvěžení ještě před snídaní. Po ní už bych se v plavkách fotit nenechala. Neskutečný papací orgie. Prostě dovča, jak má být,“ svěřila se Bára na sociální síti pod snímek v bikinách.

Herečka ze seriálu Přijela pouť na své figuře už od léta pilně maká. Když má chvilku, tráví ji ve fitness centru nebo na józe. Není tedy divu, že se může chlubit sexy postavou. Modelka si tentokrát odletěla prohřát kosti až do Střední Ameriky. Cílem její cesty se stala exotická Panama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám