Hlavní obsah
Článek

V dnešní době, kdy ženskou krásu určují modelky s dokonalými mírami, není pro některé celebrity, které se neživí vlastním tělem, vždy snadné ukázat odhalenější fotky. Některé herečky ale odhodily stud a pochlubily se fanouškům svou postavičkou v plavkách.

Mezi ně patří například Patricie Solaříková (35), která loni trávila letní dovolenou v Chorvatsku, kde si užívala romantiku se svým přítelem Tiborem Pagáčem. Odtud poslala fanouškům pozdrav z pláže, na které chytala bronz v žlutých květovaných bikinách. V nich předvedla svůj pevný zadeček také na raftu, na němž sjížděla divokou řeku s přáteli.

Velmi bohatý rok na cestovatelské zážitky měla  Tereza Voříšková (34). Kromě dobrodružných cest do džungle či kanadských hor absolvovala i dovolenou u moře. Zde svou štíhlou figuru zvěčnila zepředu i zezadu, a to jak v bikinách, tak i v jednodílných pruhovaných plavkách.

Svou postavičkou se pochlubily dále i vnadnější herečky jako Berenika Kohoutová (33) a Alice Bendová (50), která zase dala přednost pobytu na španělském ostrově Tenerife, kam se se svou rodinou vrátila ještě na podzim. Do maďarských termálních lázní se pak jela ještě před Vánoci ohřát Barbora Mottlová (37), která se pochlubila sérií žhavých snímků v červených bikinách.

Která herečka vypadá v plavkách nejlépe?
Patricie Solaříková
13,9 %
Tereza Voříšková
17,8 %
Bára Mottlová
41,5 %
Alice Bendová
22,3 %
Berenika Kohoutová
4,5 %
Celkem hlasovalo 3016 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám