Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy herečka Barbora Mottlová (37) každou chvíli dokazuje, že je žena mnoha tváří a v proměnách si vyloženě libuje. V seriálu Přijela pouť je jako tvrďačka a světská z devadesátých let naprosto autentická. Zároveň ale ráda ukáže svou něžnou stránku, jako při focení odvážných šatů Heleny Mertlové.

Bára ráda dává na odiv své ženské křivky a sexappeal, často je tedy obsazovaná do rolí femme fatale, milenek a hloupých blondýn. Tentokrát se však tahle kráska předvedla v roli něžné antické bohyně v odvážných hedvábných šatech s romantickými prvky. Vzdušnost a lehkost materiálu dává vyniknout hereččiným půvabům, ačkoli nutno uznat, že Bára by byla okouzlující i v pytli od brambor.

„Jsem takový chameleon. Buď lítám po polích s útočnou puškou a v maskáčích v pořadu Patrola, nebo jako sexice ze střelnice lacině svádím každýho chlapa, který se v seriálu Přijela pouť mihne. Jako antická víla se vracím do své modelkovské minulosti, anebo jako úplně pitomá moderátorka počasí vedu absurdní dialog s žábou posedlou satanem. Svoji práci zbožňuju. Je tak různorodá a barevná. Každý den je jiný a neměnila bych," svěřila se nám Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám