Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plavkovou sezónu si Barbora Mottlová (37) nehraje, protože díky celoročnímu cestování do exotiky obléká bikiny v průběhu celého roku. I tato sexbomba vnímá své limity.

„Na to, obléct s klidným svědomím plavky, nebudu připravená asi nikdy. Já jsem klasická ženská, která se sebou asi nikdy nebude spokojená," prozradila nám herečka těsně předtím, než se oblékla do přiléhavého trikotu a vydala se na hodinu bikram jógy.

Hereččiným receptem na dobrou figuru je zdravá strava a pohyb. „Zejména bikram jóga čistí tělo a mysl. Jsem díky ní pružnější, což cítím například i na jevišti,” říká herečka.

Cvičení jógy ve dvaačtyřiceti stupních praktikuje herečka už asi osm let, ale dává si pauzy. „Jsem od přírody líný člověk, ale když se pak do toho dostanu a začnu cvičit, tak pak nemůžu přestat,” říká Bára a dále uvádí: „Když dojde na lenost a moje tělo je zapatlané čokoládou, bez které nemůžu existovat, a začne mě všechno bolet včetně zad, tak si zajdu zacvičit a jóga mě pak rozhýbe a pročistí. Moje tělo si samo řekne, že je třeba se začít hýbat,” říká Mottlová.

Muži Báru obdivují za její ženské tvary, kterých se ona sama vzdát nehodlá. „Moc se nevážím, nejsem takový masochista,” směje se Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám