Hlavní obsah
Článek

U mužů je Barbora Mottlová (37) obdivovaná pro své ženské tvary. Ona sama se označuje za ‚měkoučkou holku na pomačkání‘. Pravdou ale je, že v poslední době se herečka zaoblila víc, než by si sama přála. I tak se ale hrdě odhalila v elastickém úboru během veřejného cvičení bikram jógy v obchodním centru.

„Musím se přiznat, že jsem v poslední době nestíhala chodit poctivě cvičit. Proto mám na sobě tílko a na rozdíl od ostatních neukazuju pupek. Na to jsem se necítila,” řekla Barbora, která v poslední době prý příliš nedbala na zdravý životní styl.

„Jsem stále ve fofru, takže nestíhám pravidelnou a zdravou stravu a podle toho to taky vypadá. Plánuju to ale napravit, stačí se jen rozhodnout a zatnout zuby,” říká Bára.

Do formy se prý umí sympatická blondýnka dostat velmi rychle, a to právě díky cvičení jógy při vysoké teplotě. „Pokud jím zdravě a cvičím, tak je bikram jóga zázračná. Za každé cvičení mi ubude jeden špíček. Je to kouzelné cvičení, je to náročné, ale stojí to za to,” říká Bára, která se věnuje józe osm let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám