Hlavní obsah
Článek

Na vyhlášení soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, jinak řečeno soutěže Kadeřník roku 2017, se to hemžilo nádhernými účesy. My jsme se ale přítomných celebrit ptali, jestli někdy odcházely od kadeřníka s pláčem.

Barbora Mottlová (37) prožívala s vlasy mnohá příkoří kvůli práci. „Jednou jsem dostala natáčení velké reklamy, byla jsem zrzavá a měla jsem jít na blond. Jeden doporučený kadeřník mi do těch zrzavých vlasů udělal blonďatej melír. Ještě z toho tahal ty cucky. Připadala jsem si jako ovečka, bylo to naprosto příšerný a děsný,” zavzpomínala Bára, která ale nezůstala u jedné zkušenosti: „Kvůli natáčení První republiky mi pro změnu do blonďatých vlasů udělali černý melír. Prý abych měla dobové vlasy. To jsem trošku nepochopila, nepovedlo se.”

Neblahé zkušenosti s návštěvou kadeřnictví měla i Zuzana Stráská. „Není to tak dlouho, kdy jsme přetáhli dobu přelivu. Přišla jsem za kamarádkou, která mi říká: ’Zuzi, to máš zajímavé ty šedivé vlasy.’ Já jsem se lekla, protože jsem se neviděla. Ale nakonec se to vymylo,” řekla topmodelka.

To Gabriela Lašková (34) si tragédii na hlavě způsobila vlastní vinou. „To nejhorší jsem si způsobila sama. Když jsem si ondulovala zesvětlené vlasy, tak jsem si je spálila na gumičky, že se protahovaly a lámaly,” s hrůzou vzpomíná Gábina. Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Díky tomu, že musela nakrátko, pak o několik měsíců později upoutala pozornost během účasti na České Miss. „To bylo asi šest měsíců, než jsem se přihlásila do Miss. Naštěstí ta ondulace nevyšla,” smála se Gábina Lašková.

Reklama

Další články

Načítám