Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani půl roku, co se Bára Mottlová (37) rozešla s pohledným Angličanem Brianem. Doteď tohle pohledné poupátko nikdo neutrhl, herečka záměrně nepouští do světa informaci, že je single. „Kdykoli vyjde článek o tom, že jsem k mání, tak mám zahlcený Facebook,” děsila se Mottlová.

Prostřednictvím sociálních sítí pánové na herečku nejspíš dojem neudělají. „Tímto způsobem na mě nechoďte. Já totiž ráda na internetu komunikuju veřejně, ale nikoli soukromě. Lidi si mě pak usurpují, tlačí a já na to nemám kapacitu. Potřebuju komunikovat s lidmi z očí do očí,” říká.

A jak by měl vypadat její ideál? „Musí to být hlavně parťák, který bude v pohodě. Je mi jedno, kolik mu je, jestli je malej, velkej, tlustej, hubenej. Já jsem holka soběstačná, takže nepotřebuju chlapa kvůli penězům. Zároveň chci velkou rodinu, tak s tím se musíme poprat. Na to ale potřebuju právě toho svého parťáka, abychom si tu svoji smečku založili a bylo nám spolu dobře,” říká Bára Mottlová, která byla nakonec trošku konkrétnější: „Mně by se líbil sportovní kravaťák, který je rád doma a chce rodinu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám