Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdo chtěl být v dětství kosmonautem, někdo lékařem, jiný zase popelářem. Bára Mottlová (37) si jako milá vysnila profesi prodavačky a kuchařky.

Nyní se sice kráska živí jako modelka a herečka, ale k jednatřicátým narozeninám si sama nadělila svůj vysněný sen. Na vlastní kůži si vyzkoušela, co obnáší práce v kuchyni i za pultíkem.

S grácií hnětla maso, vytvářela neokoukané vzory a projevila i estetické cítění v konečné úpravě burgerů.

„Je to paráda. Musím se pochválit, jsem dobrá kuchařka, ovšem jen určitých druhů jídel. Kachny se zelím a knedlíkem nebo svíčkové se ode mě sice nedočkáte, ovšem lahůdky typu „hambáčů“, nebo steaky či pamlsky z mořských potvor, ty zvládám hravě,“ svěřila se Bára.

Šéf podniku měl k jejím výtvorům jen drobné připomínky, a jak se nechal s úsměvem na rtech slyšet, pokud by nad ní stát nějakou dobu a kecal jí do tvorby, mohla by z ní být skutečně zdatná posila pro jeho tým. A nejen proto, že pokrmy by vytvářela kvalitní a oku lahodící, ale i proto, že jejím příspěvkem by nebyla jen lahůdka pro žaludky strávníků, ale i pro jejich oči. Bára totiž, coby prodavačka by vytvářena potěchu nejen pro žaludky, ale díky tradičně solidně vykrojenému výstřihu i pro oko.

Reklama

Další články

Načítám