Hlavní obsah
Článek

Ne náhodou ve svém novém videoklipu kapela Crossband obsadila do role anděla právě legendárního tanečníka a držitele ceny Thálie za celoživotní mistrovství Vlastimila Harapese (70).

Tanec je totiž základním motivem celého příběhu, který s lehkostí a vtipem ukazuje, že svou vlastní cestu si musí najít každý sám. Zatímco Petr Kurtiš v hlavní roli se protlouká životem a nedaří se mu splnit si celoživotní sen a stanout na prknech, která znamenají svět, Harapes mu během chvíle setkání dokáže dodat tolik elánu, že rázem vše změní a nový taneční styl je na světě.

Ačkoli Harapes již aktivně netančí a své zkušenosti předává dál nejen v pozici uměleckého ředitele Pražské konzervatoře, stále má energii, kterou by mu mohl závidět kdejaký čtyřicátník, a navíc vypadá minimálně o deset let mladší.

Skvělou spolupráci s Vlastimilem si pochvaluje i frontman kapely Jaroslav Kříž, který při natáčení zastával spolu s Tomášem Krejčím roli režiséra: „Když vznikal tento příběh, bylo jasné, že v roli tanečního anděla, který dokáže dodat hrdinovi potřebnou odvahu, se musí objevit velká legenda. S Vlastimilem jsem měl tu čest spolupracovat již vícekrát a pokaždé to bylo velice příjemné. Je to profík." Jaroslav očividně ví, kam při osazení rolí sáhnout, v jejich minulém klipu se objevila například i sexy herečka Barbora Mottlová (37).

Reklama

Další články

Načítám