Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová (37) aktuálně působí v několika hrách v divadlech v Nymburku, Liberci i Praze. Tou nejnovější je komedie Jeana Franca Třetí do páru, již uvádí Branické divadlo.

Mottlová v ní ztvárňuje sexem posedlou sekretářku, která má románek s partnerem své šéfky a za aférku dostane padáka. „To je ovšem jen střípek ze skvělé situační komedie, která se točí kolem soutěže o královnu krásy. Je tam tolik vtipně zamotaných scén, že je to v podstatě neustálý útok na bránice diváků,“ láká Bára nejen na své přednosti, jichž tvůrci tak rádi využívají. A ač s výstřihem, má v této hře alespoň košili.

To v díle Každému jeho terapeuta (uvádí divadlo v Nymburku) se coby autorka erotických románů slečna Ferrari objevuje jen v bikinách a v kusu Běž za svou ženou (opět z repertoáru Branického divadla) zase účinkuje v krajkovém prádle.

Ale o co větší nemrava je na jevišti, o to věrnější je podle svých slov partnerovi ve skutečném životě. „Když mám partnera, tak je to vždy jenom a pouze jeden člověk,“ říká Bára.

Její přítel ale žije v Bruselu a ona by raději, kdyby byli více spolu. „V současné době jsem dost pracovně vytížená, stejně jako on, takže jsme sice spolu dva roky, ale s dlouhými přestávkami. A proto chci v dohledné době řešit i své soukromí. Vztah na dálku není pro mě,“ dodala vážně Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám