Hlavní obsah
Článek

S herečkou Barborou Mottlovou (37) jsme se setkali na křtu knih spisovatelky s pseudonymem Katy Yaksha Jednosměrná jízdenka a Můžeš vše, co chceš. A Bára nás překvapila tím, že i ona má rozepsanou knihu. Číst si prý bude rozhodně o čem. Bude totiž tak trochu autobiografická.

"Přiznám se, že rozepsanou ji mám už nějaký pátek, nemůžu si k tomu pořádně sednout, abych to dopsala a doťukla, i když k tomu doťuknutí chybí ještě opravdu hodně. A o čem tak může být? O chlapech, no. Inspiruju se vlastními zkušenostmi, ale snažím se to vždycky nějak vtipně zaonačit. Každá kapitola je o jednom muži v mém životě," svěřila.

To by ale třeba kniha nemusela nikdy skončit, poznamenali jsme. "Třeba bude pokračování, paní autorka, jejíž knihu jsme dnes křtili, napsala už pátou knihu," smála se Bára, která má zatím napsané čtyři a půl kapitoly. "Ale ještě nevím, jak by knížka měla být tlustá, protože jde o oddechové čtení. Říkám tomu takové holčičí pipindění," prozradila bývalá Playmate.

Ženy ovšem obvykle nechtějí prozrazovat počet svých milenců, takže nás udivilo, že se Bára chystá být natolik otevřená. Ale je to trochu jinak. "Není to jen o intimních vztazích, s někým třeba vůbec k ničemu takovému nedošlo," objasnila Mottlová, která je momentálně zadaná. Stále chodí s Britem Brianem Wilsonem, který ovšem žije v Bruselu, takže je to vztah na dálku. "Uvidíme, jak to půjde dál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám