Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za dva měsíce oslaví Bára Mottlová (37) třicáté narozeniny. Jelikož se jedná o kulatiny, tak se je rozhodla s přítelem Brianem strávit na výjimečném místě, dvojice proto naplánovala dovolenou na Mauriciu.

Když se tedy včera Mottlová vydala na premiéru filmu X-Men: Apokalypsa v kině Imax, tak jí nemohla bez povšimnutí uniknout výloha prodejny plavek v místním obchodním centru, kam s nadšením zamířila. „X-Meni musí počkat, plavky jsou momentálně přednější. Za dva měsíce mi bude třicet, s přítelem Brianem jsme se rozhodli, že ty moje kulatiny oslavíme na Mauriciu, takže proto ty plavky,“ vysvětlila herečka a zpěvačka a volným tempem téměř obrátila obchod naruby, aby si nakonec přibalila jedny jednodílné a jedny dvoudílné. K nim pak přihodila i apartní plážové šatky.

Na Mauriciu, jak informovala, si chtějí milenci užít vyloženě oddychovou dovolenou zpestřenou potápěním.

„No a pak, po návratu, by se měl Brian přestěhovat z Bruselu do Prahy. Jednak se mu naše město líbí mnohem víc a doufám, že neméně, nebo raději mnohem víc, se mu zamlouvám i já. Ovšem pozor. O zásnubách nebo svatbě zatím řeč nebyla. Nechme tomu čas,“ dodala Bára a vybavena plážovými proprietami zamířila do kina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám