Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Barbora Mottlová (37) se rozhodně netají s tím, jak velká je požitkářka. Ale kdo by si myslel, že jde o nějaké pekelné hříchy, je na omylu. Láska prochází žaludkem. A to platí i u téhle herečky s krásnou ženskou figurou.

„Já jsem spíš takový svatoušek. Nekouřím, nepiju a žádné drogy jsem nikdy nezkusila. Ale jím pořád a moc ráda,” práskla na sebe Bára.

Herečka si nenechala ujít módní přehlídku Fendi spojenou s luxusními sportovními vozy. Sama ale svoje sexy křivky nechala vyniknout v luxusních bandážových šatech Herve Leger, které nosí takové hvězdy jako Victoria Beckham nebo třeba Kim Kardashian. Pokud by snad její postava měla nějaký nedostatek, tak tyhle mini by to zdařile zakryly.

„Ráda se dobře najím a rozhodně nejsem žádná vychrtlina, takže mě těší nechat moje tělo vyniknout," smála se. "Bavila mě ta barevnost a hravost přehlídky. A samozřejmě i vtipkování Leoše Mareše, který celý večer moderoval. Sama teď začínám často moderovat, tak jsem se inspirovala i u něj, jak s lehkostí improvizoval a bavil diváky,” svěřila se nám Bára.

Ale i ke krásným sporťákům má blízko. Tihle nablýskaní fešáci se smyslnými ženami opravdu ladí. Bára by se ale takový vůz řídit bála. „Řidičák mám od osmnácti, ale řídím jen, když je to nezbytně nutné. A řídit takový drahý žihadlo ráda přenechám mužům. Vlastně by to byl určitě krásný dárek pro mého drahého. Jeho nejlepší vzpomínka ze společného romantického víkendu v Paříži byla, když si půjčil Ferrari a jezdil s ním chvíli po městě. Navíc ho to rozvášnilo natolik, že jsme si užili opravdu dlouhou noc. Takže se to vlastně vyplatilo oběma," vzpomíná herečka s uzarděním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám