Hlavní obsah
Článek

Herečku Barboru Mottlovou (37) známe spíše z lechtivějších rolí a v pánském časopise před časem ukázala i celé své tělo. My jej tentokrát viděli naživo, když v rámci příprav nejen na roli, ale i na další lechtivé focení, absolvovala proceduru, která ji navždy zbaví nežádoucího ochlupení.

"Na divadle takhle svlečená nebudu, tam budou muset mít diváci fantazii," upřesnila Bára. "Jestli jí nemají dost, ať se na mne podívají aspoň v téhle reportáži. Snad pohledem nepohrdnou," smála se blonďatá sexbomba.

Bára se ovšem opět svlékne. "Máme rozjednané další číslo časopisu, kam už jsem fotila. Titulní stránky jsou až do března obsazené, a já bych titulku chtěla, tak musí nedočkavci ještě vydržet," dodala Mottlová.

A jak se bude na focení připravovat, co se fyzičky týče? Zdálo se nám, že nám krapet přibrala. "Já jsem vždycky byla kus a vlastně jsem na to pyšná. Holky teď pořád jenom hubnou a myslím, že většině chlapů se to ani nelíbí. A zájem je o mne dost velký, ač už jsem asi rok a půl sama. Ale chci si dobře vybrat," vysvětlila.

"Ale v dnešní době Photoshopu si myslím, že holka může v podstatě vypadat jakkoliv. A já se sebou, jak vypadám, jsem celkem spokojená a myslím si, že do Vánoc ještě něco shodím," trochu si protiřečila Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám