Hlavní obsah
Článek

Do kin včera vstoupilo pokračování epické ságy 300: Bitva u Thermopyl, které nese název 300: Vzestup říše. Děj se tentokrát točí kolem řeckého generála Themistoklese, který čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva.

Na snímek plný bojových scén dorazil i mistr světa v kickboxu Petr Vondráček. Toho jsme se zeptali, kdy se naposledy pořádně porval. Urostlý sportovec si to pamatoval velmi přesně.

„12. prosince v Kladně, kde jsem měl zápas, takže naposledy jsem se porval tam. Vyhrál jsem rychle, KO v prvním kole, soupeř nedopadl dobře. Byl jsem spokojen se svým výkonem, soupeř odešel po svých, ale bylo to pro něj těžký,“ pochlubil se kickboxer.

Zato moderní pětibojař David Svoboda nechtěl o rvačkách ani slyšet. „Já se neperu, jsem vybouřený ze sportu až až, tam si šermuji skoro denně, a na závodech si užiji dost, opravdu si to nikde kompenzovat nepotřebuji, já jsem se nikdy nepral a prát se nikdy nebudu,“ měl jasno.

Parádní krvák si samozřejmě nenechaly ujít ani celebrity z řad dam, kterých jsme se zeptali, kdy se při sledování napínavého trháku naposledy bály. U hororů se třese jako osika například modelka Dominika Mesarošová. „Naposledy jsem se bála včera u hororu. Miluju horory, já se ráda i bojím, což by do mě nikdo neřekl. Dnes jsem zvědavá, co mě čeká, ale už se na to moc těším, protože většina filmů, na které jsem zvána, jsou dobré,“ řekla Super.cz natěšená Dominika Mesarošová (38).

I herečka Barbora Mottlová (37) se strachy klepe u některých strašidelných scén. „Jsem holka statečná a mám s sebou dobrou ochranu, věřím, že to nějak přežiju, ale přiznám se, že u krváku zavírám oči, jsem hodně lekavá,“ svěřila nám atraktivní herečka.

To operní pěvkyně Andrea Kalivodová se druhého dílu úspěšné ságy statečně vůbec nebojí. „Krvák mě většinou nevyděsí, ale jednička tohoto filmu byla povedená, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.“ těšila se do kina.

Snímek vznikl na motivy nového komiksového románu Franka Millera Xerxes. Vzhledem k úspěšnosti prvního dílu ságy se diváci určitě mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám