Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pražský koncert Michaela Bublého nezavítaly pouze české hvězdy jako je Karel Gott, Michal David a Jitka Zelenková. Podle našich informací se zde objevil také hollywoodský herec William Fichtner.

Herec, kterého můžete znát z filmů Pearl Harbor, Crash, nebo seriálů Pobřežní hlídka a Útěk z vězení, přijel před časem do Prahy, aby zde točil pokračování úspěšného kriminálního seriálu Bez hranic. Zajímavý byl rozhodně doprovod, se kterým vyrazil Fichtner do multifunkční arény. Šestapadesátiletý herec se v hledišti tiskl k české playmate Barboře Mottlové (37).

Zjistili jsme, že se dvojice seznámila právě na place připravovaného seriálu. Podle našich zdrojů se tam byla Barbora zatím pouze podívat. To ale stačilo k tomu, aby herci padla do oka.

Mottlová vyvrací, že by bylo mezi nimi něco víc, než jen letmé kamarádství. Sama se do Hollywoodu zatím nechystá. Proč se k sobě na fotce ale tak tisknou? Je jasné, že k sobě budou mít ti dva blíž, než jen letmou známost. „To jsme si nemohli nechat ujít. Michael je famózní zpěvák a skvělý komik. Ohromně jsem se bavila. Je to překrásný večer," reagovala vyhýbavě Mottlová na náš dotaz, jaký vztah ji pojí k Fichtnerovi.

Docela by nás zajímalo, jak by hercovy aktivity komentovala jeho manželka, herečka Kymberly Kalil.

Reklama

Další články

Načítám