Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smyslná herečka Bára Mottlová (37) dorazila na mezinárodní mistrovství republiky v pravidlech K-1 se zajímavým doprovodem. Garde jí totiž dělal světově uznávaný kickboxer Petr Vondráček.

Bývalý mistr světa, který před deseti lety chodil se zpěvačkou Terezou Kerndlovou (37), má za sebou velmi divokou minulost. V době známosti se zmíněnou popovou princeznou byl totiž zatčen v Rakousku za nelegální převážení aut.

Mottlová se k Vondráčkovi sice významně tiskla, popřela ale, že by mezi nimi bylo víc než jen přátelství. „Pozvala nás kamarádka, která galavečery bojových sportů pořádá, a Petr byl rád, že může jít pozdravit svoje kamarády a známé,“ ujišťovala nás česká Playmate.

V poslední době se ale Bára naopak mnohem častěji objevuje v blízkosti svých „kamarádů“ fighterů a bojovníků a přiznává, že jí imponují osobnosti, jako jsou právě tito sportovci. V tomto případě si ale Bářini nápadníci mohou oddychnout, s Petrem ji pojí pouze dlouholeté přátelství.

Sama Barbora začala trénovat styl MMA. Otázkou je, proč se někdo tak jemný jako ona dá na bojové sporty. Ve vzduchu ale prý visí nabídka role v akčním filmu, kde se Bára bez řádné přípravy neobejde.

Reklama

Další články

Načítám