Hlavní obsah
Článek

Krásku, jež nemá problém s odhalováním, herečku Barboru Mottlovou (37), jsme už delší dobu neviděli, ale vzhledově se tedy nic nezměnilo. Vyznavačka sexy módy nepřekvapila, když dorazila na ochutnávku italských vín s výstřihem, kvůli kterému si pánové cintali na košile.

"Já ale sama skoro nepiju. Spíš si víno jenom očichám. Když si lok dám, připadá mi jako kyselý džus. A navíc tam jsou kalorie, kterým se teď vyhýbám. Skoro nejím, protože mám na jedné akci vyjít jen v plavkách. A já přitom jídlo miluju. Dokážu se cpát na přeskáčku slaným, sladkým a kyselým. Kdybych necvičila jako blázen, byla bych opravdu holka krev a mlíko," svěřila Super.cz herečka.

Bára se momentálně pustila do natáčení nového seriálu. "Točím První republiku pro Českou televizi, hraju tam kamarádku Veroniky Nové (37), která má jednu z velkých rolí," prozradila Mottlová, která dostala i nabídku uvádět nový televizní pořad o cestování.

V italské hospůdce se Bára ocitla tak trochu náhodou, když se zastavila naproti v Divadle Kalich, kde zrovna probíhala generální zkouška muzikálu Mauglí. A do divadla mířila i dál. "S kamarádkou se jdeme podívat na loď Tajemství na představení Pytlákovy schovanky," upřesnila. Málem tam ale neodešla. Italští vinaři, kteří dorazili na ochutnávku vín až z oblasti Veneta, ji vůbec nechtěli pustit a musela slíbit, že přijede na návštěvu do jejich sklepů u Benátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám