Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbora Mottlová (37) nás nepřestane překvapovat. Herečka, o které je čím dál tím víc slyšet, je doslova multitalent. Jak mohla být šoubyznysu tak dlouho utajená?

Nejprve se úspěšně živila jako modelka, po herecké škole odstartovala vysněnou cestu herecké dráhy a poslední dobou se představila i jako zpěvačka. Tentokrát se chopila moderátorské role. Bára velmi obstojně odmoderovala módní přehlídku Pavla Filandra, který představil svoji novou značku spodního prádla. „Největší strach jsem neměla ani tak z moderování samotného, ale aby mi z modelu, do kterého mě Pavlík oblékl, něco nevyklouzlo," smála se Bára.

Mezi modely se objevili muž s nejlepším tělem světa Miroslav Kolenyak nebo třeba zbrusu nový Muž roku Antonín Beránek. „Moderování pro mě tak není úplně nová parketa, moderovala jsem třeba pořad Natoč si svůj klip, ale zkušeností naživo z pódia zatím moc nemám. Ráda se otrkám a rozhodně se nebudu moderování a adrenalinu s tím spojenému vyhýbat. Ráda improvizuju," doplnila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám