Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Barboru Kodetovou (53) vídáme ve společnosti málokdy, takže jsme využili příležitosti, když vyrazila na otevření nové parfumerie, abychom se zeptali, co je u ní nového. Vlastně jsme se konečně dozvěděli i to, že se s manželem Pavlem Šporclem a třemi dcerami odstěhovala z vesnice, kde na ni odloučení tak padalo, že se dokonce podílela na námětu příběhu Vedlejší příznaky ze série Nevinné lži.

"Už je to čtyři nebo pět let, co jsme se vrátili do Prahy a na vesnici už jezdíme jenom na víkendy. Anebo na prázdniny. Ty jsme ale letos trávili v Americe, v Kalifornii. Potkali jsme se se spoustou známých, byli jsme tam se všemi dětmi a moc jsme si to užili. Vzpomněla jsem si tam na svoje mládí, kdy jsem tam cestovala se svojí jedinou a úžasnou Dunou," zavzpomínala Bára na natáčení. "Potkala jsem tam ještě spoustu kamarádů z natáčení," dodala s tím, že jsou i dvě desítky let po natáčení pořád v kontaktu.

Protože jsme se potkali mezi spoustou zkrášlovadel a šminek, zajímalo nás, zda herečka v soukromí dává přednost líčení, anebo se mu raději vyhne. "Je to součást mojí profese, líčím se od patnácti let, co jsem začala s divadlem. Zvládnu to i sama, myslím, že jsem výtvarně docela šikovná. Líčím i dcery, už to umí i samy docela zdatně, i ta nejmenší," míní matka šestnáctileté Lily, desetileté Violety a osmileté Sophie. "Jako každá žena líčení, vůně a kosmetiku miluju. Ale nejsem z těch, co by nevyšly nenalíčené ani s košem. Nejlépe je mi v teplákách nebo v pyžamu. Ale do společnosti se ráda nalíčím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám