Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřství je krásná věc, ale ženské tělo leckdy dost poznamená. A výjimkou není herečka Barbora Kodetová (53), se kterou jsme se setkali na klinice, kde se snaží dát do pořádku aspoň část z následků tří těhotenství, z nichž vzešly tři krásné holčičky. Maminka ovšem dopadla hůř.

"Přišla jsem na žilní kliniku kvůli sklerotizaci metliček. Mám je dědičné, zdědila jsem je jak po mamince, tak po tatínkovi. Nepomohly tomu ani moje tři těhotenství, kdy jsem pokaždé hodně přibrala, vždycky to bylo třicet kilo, což není úplně standardní a nebylo jednoduché to zase vrátit do původního stavu. Celý organismus dostal hodně zabrat a ten žilní systém jistě také. A tak se těším, až mi to pan primář krásně vyčistí a budu mít krásné štíhlé úžasné nožky do plavek," řekla Super.cz Bára.

Ta se momentálně s manželem, houslovým virtuosem Pavlem Šporclem, snaží žít zdravě, i když na něj tedy ještě nemá. "Pavel vydržel téměř týden nejíst, držel půst, do kterého jsem se s ním jít neodvážila. Tři dny z toho pil jen šťávy ze zeleniny a ovoce a do toho se ještě musel starat o naše nemocné děti, protože já zkouším v divadle. Vzal je do našeho mlýna a tam jim vyvářel i jídla jako řízky, a přesto to vydržel. Obdivuji ho, myslím, že bych to zvládla den, maximálně dva," svěřila nám herečka.

"My se teď s Pavlem docela snažíme upravit jídelníček a víc se o sebe starat. Na naše poměry se snažíme i víc odpočívat, což nám dřív nešlo," dodala Kodetová a nás zajímalo, zda tedy, když už bude mít ty krásné nožky do plavek, plánují i nějakou letní dovolenou. "To zatím ne, ale chystáme se na hory, což asi na plavky nebude. Ale prý má být hezky, tak uvidíme, v čem nakonec budeme lyžovat," smála se Bára a pak už nastoupil na její nohy pan primář s injekcemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám